Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan finansmanı IFAD (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu) ve Tarım ve Orman Bakanlığınca karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Çankırı, Kastamonu, Sinop ve Bartın İlleri Yöneticileri ve IFAD proje Çalışanları Çankırı'da düzenlenen Bölge İstişare Toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya, Kastamonu Tarım ve Orman Müdürü İl Müdürü ve Bölge Koordinatörü Bekir Yücel TANRIKULU, Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih ÖNLEM, Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin ÖNDER, Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin DÜZGÜN, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kastamonu Bölge İlinde görevli UNDP personeli, İl Proje Yürütme Birimleri ile Çiftçi Destek Ekiplerinde görevli personel katıldı.

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu

Toplantıda, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında 2023 yılında uygulaması tamamlanan projeler ile 2024 yılında uygulanacak projeler ve proje genel konuları hakkında istişare yapıldı.

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı salonunda Çankırı Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yüksel ERDOĞAN tarafından katılımcılara brifing verildi. Toplantı akabinde KDAKP kapsamında yürütülen çalışmalar ve işletmeler yerinde ziyaret edilerek programlar son buldu.

Çankırı'da Kdakp Bölge İlleri Istişare Toplantısı GerçekleştirildiD S C02352

Kaynak: Haber Bülteni