Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'in yeğeni ve MEGASAN Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Çelikten'in kızı Fatma Çelikten (14), talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay, MEGASAN'ın Eldivan'daki fabrika binasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatma Çelikten elektrikli motosikletle tek taraflı bir kazaya karışarak ağır yaralandı.

Kaza sonrası derhal Ankara'ya sevk edilen genç kız, hastanede tedavi altına alındı. İlk etapta olumlu yanıt veren sağlık durumu, maalesef daha sonra kötüleşti ve Fatma Çelikten yaşamını yitirdi.

Çankırı ve Kastamonu’da Ağustos Ayında 852 Konut Satıldı! Çankırı ve Kastamonu’da Ağustos Ayında 852 Konut Satıldı!

Fatma Çelikten'in cenazesi, Şabanözü'ne bağlı Çaparkayı köyünde öğle namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine DEVA Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı Hakkı Esen, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazanın ardından derin bir üzüntü yaşayan dede Satılmış Çelikten, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: Berkay Tozlu