ÖZEL HABER/ Çankırı’da düzenlenen 5. Geleneksel Ahmet İnceçubuk Judo Turnuvası, büyük bir ilgi ve coşku ile başladı. Turnuvanın açılış seremonisine Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Gürhan Yıldız, Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin ve Spor Şube Müdürleri ile birlikte çok sayıda judo sporcusu ve sporsever katıldı.

Açılışta, turnuvanın anısına merhum Ahmet İnceçubuk’un eşi Zahide İnceçubuk’a Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Gürhan Yıldız tarafından plaket takdim edildi. 

Yeşil Ilgaz Spor, Gülsuyu Deplasmanına Hazırlanıyor: Hedef 3 Puan! Yeşil Ilgaz Spor, Gülsuyu Deplasmanına Hazırlanıyor: Hedef 3 Puan!

Ayrıca, turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Gürhan Yıldız’a Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından teşekkür plaketi sunuldu. Turnuvanın açılış seremonisi, sporun ve judo’nun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Şulenaz Durlanık