Çankırı, 31 Temmuz'da Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Minikler Boks Şampiyonası için yoğun hazırlıklarına devam ediyor. Şehirdeki KAMP EĞİTİM MERKEZİ'NDE, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen hazırlık kampında, milli takım antrenörleri ve sporcuları bir araya geldi. Özellikle Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ın katılımıyla gerçekleşen akşam yemeği etkinliği, şampiyona öncesi moral ve motivasyon sağladı.

Programa, Çankırı Valisi Taşolar'ın yanı sıra, Çankırı Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ak, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya, 8 Antrenör ve toplamda 29 sporcu katıldı. Minikler kategorisinde yarışacak olan 13 kız ve 16 erkek sporcu, Bosna Hersek'te düzenlenecek Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor. Kamp sürecinde teknik çalışmalar ve fiziksel hazırlıkların yanı sıra, milli takımın birlik ve uyumunu sağlamaya yönelik çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çankırı'dan 36 kg sıkletinde bir şampiyonun da milli takımda yer aldığı belirtilirken, şampiyonanın spor kültürüne katkı sağlayacağı ve genç sporcuların uluslararası platformda başarılar elde etmelerine olanak tanıyacağı vurgulandı. Öte yandan, organizasyonun planlama ve güvenlik açısından da titizlikle yürütüldüğü, sporcuların ve katılımcıların sağlık ve güvenliğinin en üst düzeyde sağlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Neşe Dolu Sezon Hazırlıkları: "Evinin Sultanları" Sahaya Çıkıyor! Neşe Dolu Sezon Hazırlıkları: "Evinin Sultanları" Sahaya Çıkıyor!

Kaynak: Berkay Tozlu