ÖZEL HABER/Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi Başkanı İsmail Özcan, YEDAM sosyal hizmet uzmanı ve klinik psikolog ile birlikte Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Uysal’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yeşilay, YEDAM ve bağımlılıkla mücadele konularında işbirliği süreçleri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Müdürümüze desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden iste ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada, "Çankırı Yeşilay İl Başkanı İsmail Özcan bey ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Müdürlüğümüze yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.


Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi Olarak ,Başkanımız Sn. İsmail Özcan,Yedam Sosyal Hizmet Uzmanımız Ve Klinik Psikoloğumuz ,Çankırı İtfaiye Müdürü Sayın İbrahim Uysal Beyefendiyi Ziyarette Bulundular. Ziyarette Yeşilay,

Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi! Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi!

Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi Olarak ,Başkanımız Sn. İsmail Özcan,Yedam Sosyal Hizmet Uzmanımız Ve Klinik Psikoloğumuz ,Çankırı İtfaiye Müdürü Sayın İbrahim Uysal Beyefendiyi Ziyarette Bulundular. Ziyarette Yeşi (1)

Kaynak: Burak Kaya