Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu

ÖZEL HABER/Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Ankara Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kubilay Akdeniz ve Çankırı Orman İşletme Müdürü İbrahim Polatlı ile birlikte, Çankırı'da bulunan aktif yangın gözetleme kulelerini ziyaret etti. Vali Taşolar ve beraberindekiler, yangın gözetleme kulelerinin çalışma koşullarını ve yangın önleme faaliyetlerini yerinde inceledi. Ziyaret sırasında kulelerin teknik donanımı ve personel tarafından yapılan rutin kontroller hakkında bilgi aldılar. Ayrıca, olası yangın durumlarında izlenecek prosedürler ve ekipmanlar konusunda da detaylı bilgilendirme yapıldı.
 

Orman Denetleme3


Yapraklı Şefliği Yangın Gözetleme Kulesi, Ilgaz Şefliği Yangın Gözetleme Kulesi ve Çerkeş Şefliği Işıkdağı Yangın Gözetleme Kulesi’ni ziyaret eden Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı ormanlarını yangınlardan korumak amacıyla sürekli tetikte olan orman personeline teşekkür ederek, hava sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangınlarının Çankırı’da da yaşanmaması için her türlü tedbiri almaya devam edeceklerini ifade etti.

Orman Denetleme

Orman Denetleme2

Kaynak: Burak Kaya