Çankırı’da Sıra Dışı Olay: Benzin İstasyonu Çalışanı ile Özel Harekat Polisi Tartıştı Çankırı’da Sıra Dışı Olay: Benzin İstasyonu Çalışanı ile Özel Harekat Polisi Tartıştı

ÖZEL HABER/Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, uyuşturucuya karşı yürütülen kararlı mücadelenin dozunu artırdı. Kolluk kuvvetlerinin titiz çalışmaları sayesinde Çankırı’nın bu konuda diğer illere örnek teşkil ettiğini vurgulayan Vali Taşolar, uyuşturucuyla savaşta asla taviz vermeyeceklerini söyledi. Gençleri koruma konusundaki hassasiyetlerini dile getiren Vali, “Bu şehirde tek bir uyuşturucu hapın bile izini sürüp, bu belayı kökünden kazıyacağız” ifadelerini kullandı. Taşolar, halktan bu mücadeleye destek beklediklerini belirterek, şüpheli durumların mutlaka yetkililerle paylaşılmasını istedi.

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar1

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, uyuşturucu ile mücadelede kararlı duruşları hakkında açıklamada bulunarak, “Biz uyuşturucuyla mücadelede Çankırı olarak başta kolluk kuvvetlerimizin bu anlamdaki hassas çalışmalarından kaynaklı çok iyi durumdayız. Bizim Çankırı’yla ilgili bir sloganımız, bir hedefimiz var. Bir istiyoruz ki bir hak bile benim meselemdir diyor. Ve biz bu şehirde sizlerin de Bir tane bile hapın peşine düşmeye devam edeceğiz. O yüzden sizlerin bu anlamda herhangi bir tespitleri olursa lütfen ama lütfen bizimle kesinlikle paylaşın. Biz bir hapı mesele etmeye, sorun etmeye ve bununla mücadele etmeye ve benim çocuklarıma zarar verecek. Onları kötü yola sürükleyecek her türlü her türlü lanet adamla mücadele etmeye devam edeceğiz. Ve onlara bu şehirde nefes aldırmayacağız. Sizin desteğinizle birlikte” dedi.

Taşolar, uyuşturucuya karşı topyekûn bir mücadele içinde olduklarını belirterek, bu sorunu kökünden çözme hedefinde olduklarını ifade etti.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya