Çankırı Valiliği'nde yapılan toplantı Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, İl Jandarma Komutan V. Jandarma Albay Güney Yücedağ, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen katıldı.  Çankırı Valiliği toplantı salonunda 10:30'da başlayan toplantıdan Çankırı'da yapılan Güvenlik ve Asayiş çalışmalarına dair bilgilendirme yapıldı.


Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, son 3 ay içinde il genelinde meydana gelen asayiş olaylarının yüzde 90'ının çözüldüğünü ifade etti.

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı


Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, güvenlik ve asayiş bilgilendirme toplantısında konuştu. Çankırı Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Vali Taşolar, kentte son 3 ay içinde meydana gelen 2 bin 154 asayiş olayının yüzde 90'ının aydınlatıldığını açıkladı.


Vali Taşolar, suç ve suçlularla mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Sokak kabadayılarına ve suç işleyenlere müsamaha göstermeyeceklerini belirten Taşolar, "2 bin 154 asayiş olayının yüzde 90'ı aydınlatıldı. Bu, Türkiye geneli için çok önemli bir başarı oranıdır. Asayiş olaylarında öncelikli olarak taksirle ve kasten yaralama suçlarına odaklanıyoruz. Ayrıca dolandırıcılık, telefon ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklar da üzerinde durulması gereken konular arasında yer alıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte vatandaşları bilinçlendirici reklamlarla bilgilendirme çalışmaları yapmayı planlıyoruz" dedi.

Çankırı Toplantı Vali


Vali Taşolar, uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli bir noktada olduklarını belirterek, "Bu alanda büyük bir sıkıntı yaşamadık, ancak 1 hap bile olsa mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizi vurgulamak isterim. Suç ve suçlularla mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Sokak kabadayılarına ve suç işleyenlere müsamaha göstermeyeceğiz. Nezaketimizi koruyacağız, ancak vatandaşlarımızın huzurunu bozanlara hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Vali Taşolar-1

Kaynak: Burak Kaya