Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, bayramdan sonraki ilk iş gününde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Doğruyol Gazetesi'ne kuruluşlarının yıldönümü sebebiyle ziyarette bulunan Taşolar'ın bu anları, Çankırı Valiliği resmi sosyal medya hesaplarında "Valimiz Sn. M. Fırat Taşolar, 14 Nisan 1956 yılında yayın hayatına başlayan Çankırı’nın aktif en eski gazetesi olan Doğruyol Gazetesi’ne kuruluşlarının yıl dönümünde ziyarette bulundu. Sn. Valimiz, Doğruyol Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Hoşafcıoğlu’na ve Sayfa Editörü Mehmet Ateş’e nice yıllar başarılı yayın hayatının devam etmesi dileklerinde bulundu." açıklamasıyla paylaşıldı.

Whatsapp Image 2024 04 16 At 10.36.23

Çankırı'nın yetiştirdiği sanatçı Neşe Dilekçioğlu Başkan Esen'i ziyaret etti Çankırı'nın yetiştirdiği sanatçı Neşe Dilekçioğlu Başkan Esen'i ziyaret etti

Ardından ziyaretlerine devam eden M. Fırat Taşolar, Bizim Çankırı Gazetesi, Düzbasan Sürücü Kursu ve Lavinia Waffle'ı ziyaret etti. Taşolar bu anları resmi sosyal medya hesaplarında "Bu akşam Çankırı’mızın kıymetli esnaflarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik. Bizim Çankırı Gazetesi, Düzbasan Sürücü Kursu ve Lavinia Waffle da ziyaret duraklarımızdandı. Hep birlikte nice bayramlara…" açıklamasıyla paylaştı.

Whatsapp Image 2024 04 16 At 10.36.04

Muhabir: Şulenaz Durlanık