Balıkesir'de 1 Mayıs anları Balıkesir'de 1 Mayıs anları

Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantının başkanlığını yapan Vali Mustafa Fırat Taşolar, "Çankırı'da hiçbir sokak kabadayısının dolaşmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan kişilere ilişkin bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, seçim sürecinde riskli bölgeleri ve olası olay çıkartabilecek kişileri en ince detayına kadar çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, hazırlanan raporlar doğrultusunda alınan tedbirlerle seçim döneminin sorunsuz geçirildiğini vurguladı.

Suçluların Çankırı'da dolaşmasına izin vermeyeceklerini vurgulayan Vali Taşolar, "Sokak kabadayılarına müsaade etmeyeceğiz" dedi. Ayrıca, emniyet ve jandarma birimlerinin özverili çalışmalarıyla son dönemde önemli sayıda aranan kişinin yakalandığını belirtti. Vali Taşolar, suçluların ve sokak kabadayılarının Çankırı'da dolaşmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini ve bunun için mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.

Ramazan Bayramı süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığını da belirten Vali Taşolar, trafik ve asayiş uygulamalarının artarak devam ettiğini aktardı. Telefon dolandırıcılığı konusunda da farkındalık artırma gerekliliğine vurgu yaptı ve toplumun bilinçlendirilmesinin önemine değindi.

Ayrıca, aile içi şiddete yönelik eğitim çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda da birebir iletişim ve markaj uygulamalarıyla mücadelelerine devam edeceklerini söyledi. Toplantıya, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Mutlu Genç ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı