ÖZEL HABER:Çankırı Vakfı Başkanı Selçuk Baydar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ali Karaabalı, Ali Paslı, Cengiz Şahin, Ekrem Aslan, Kadir Küçük ve Arif Öztürk, Yeşil Ilgaz Spor Kulübü'ne anlamlı bir ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Yeşil Ilgaz Spor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri, futbolcuları ve teknik ekibi ile bir araya gelen Baydar, kulübe başarı dileklerini iletti.

Çankırı Vakfı’ndan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Nü Önemli Ziyaret Gelecek Planları Ve Yatırımlar Masaya Y (2)

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada, Kulüp Başkanı Arif Şahin ile gelecekteki projeler, tesisleşme süreci ve yatırım planları gibi önemli konular görüşüldü. Ziyaretin ardından Yeşil Ilgaz Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Vakıf Başkanımız Selçuk Baydar’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.” ifadesi yer aldı.

Çankırı Vakfı’ndan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Nü Önemli Ziyaret Gelecek Planları Ve Yatırımlar Masaya Y 1

Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif Şahin, Çankırı Vakfı tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret hakkında cankirihaber.net'e yaptığı açıklamada, "Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı, bizim çatı kuruluşumuzdur. Başkan Selçuk Baydar ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Çankırı'nın spor alanındaki en köklü markalarından biri olarak İstanbul'daki Çankırılıları temsil eden çalışmalarımıza destek verdiklerini ve ilgi gösterdiklerini görmek bizim için son derece önemlidir." dedi.

Çankırı Vakfı Başkanı Selçuk Baydar

Arif Şahin, Yeşil Ilgaz Spor Kulübü'nün sadece Ilgaz’ın değil, tüm Çankırılıların kulübü olduğunu vurgulayarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirtti. Çankırı Vakfı'nın kulüp için çok değerli olduğunu ifade eden Şahin, "Çankırı Vakfı'nın bize yaptığı bu ziyaret, bizim için büyük anlam taşıyor ve gelecekteki projelerimizde birlikte hareket etmenin önemini gösteriyor." şeklinde konuştu.

Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım" Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım"

Çankırı Vakfı’ndan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Nü Önemli Ziyaret Gelecek Planları Ve Yatırımlar Masaya Y

Bu ziyaret, Yeşil Ilgaz Spor Kulübü'nün hem spor hem de toplumsal bağlarını güçlendirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya