ÖZELHABER/ Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı M. Alperen Şahin ve teşkilat mensupları, Orta Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programlarına katıldı. Programda, 15 Temmuz'un önemine vurgu yapılarak, bu özel günün anlamı üzerinde duruldu.

Etkinlikte konuşan Başkan Şahin, 15 Temmuz şehitlerinin ve diğer aziz şehitlerin vatan uğruna verdikleri destansı mücadelelerin unutulmadığını belirtti. Şahin, "Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. Şahin, bu tür etkinliklerin şehitlerin ve gazilerin hatıralarını yaşatmak adına büyük önem taşıdığını ifade etti.

Orta'da vali ve belediye başkanı katılımıyla Paşa Sultan Şükür Duası ve Toplu Sünnet Programı coşkusu Orta'da vali ve belediye başkanı katılımıyla Paşa Sultan Şükür Duası ve Toplu Sünnet Programı coşkusu

Orta Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen program, 15 Temmuz ruhunun yaşatılması ve şehitlerin anısının onurlandırılması açısından anlamlı bir etkinlik olarak değerlendirildi. Katılımcılar, etkinlik aracılığıyla şehitlerimize ve gazilerimize olan minnettarlıklarını bir kez daha dile getirdiler.

Kaynak: Berkay Tozlu