Çankırı otogarının girişinde yer alan trafik ışıklarında bu sabah saatlerinde zincirleme bir kaza meydana geldi. Üç aracın karıştığı kazada, araçlar birbirine çarptı. Olay yerinden alınan bilgilere göre, kazada şans eseri can kaybı veya ciddi bir yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazanın, araçlardan birinin durma noktasına geç ulaşıp öndeki araca çarpması ve ardından diğer araçların da duramayarak birbirine çarpması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirerek kazanın neden olduğu yoğunluğu azaltmaya çalıştı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaza sırasında otogar bölgesinde kısa süreli trafik sıkışıklığı yaşanırken, yetkililer sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi! Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi!

Kaynak: Berkay Tozlu