ÖZEL HABER/ Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Orta Belediyesi’ne ziyarette bulundu. 

I M G 3231
Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, ziyaret anlarını resmi sosyal medya hesaplarında paylaştı ve "Gururumuz Çankırı Milletvekilimiz Sayın Pelin Yılık hanımefendi ve İl Başkanımız yönetimiyle birlikte Beldiyemize ziyarette bulundular. Gelen heyetle birlikte inşaaları devam eden Organize sanayi bölgemizi,süt ürünleri imalatı yapılacak yarı açık cezaevini ve 50 yataklı devlet hastahanemizi ziyaret ettik. 
OSB müdürümüzden ve müteahhitimizden çalışmaları hakkında bilgi aldık. Akabinde cezaevimize gidip yüzümüzü ağırtan tesislerimizi gezip müdürümüz tarafından tesis hakkında bilgilendirildik.
Son olarak vekilimizin gayretleriyle tekrar inşaasına başlanan ve Ağustos ayında hizmete açılacak olan hastahanemizi ziyaret ettik. Yüz akımız sayın vekilimize,il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederiz. İlçemizin sorunlarını çözme konusunda desteklerini her zaman vereceklerini ve başlı olan işlerimizi takip edeceklerini söylediler. Misafirlerimizi birlikte ağırladığımız meclis üyesi arkadaşlarıma ve başta ilçe başkanım olmak üzere ilçe teşkilatımızada müteşekkirim." şeklinde açıklama yaptı. 

Efeler'de zincirleme kaza Efeler'de zincirleme kaza

I M G 3233
Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ise bu anları sosyal medya hesaplarında "Orta Belediye’mizdeyiz. Orta Belediye Başkanımız Sn. Ömer Bezci’ye görevinde başarılar diliyorum." açıklamasıyla paylaştı. 

Muhabir: Şulenaz Durlanık