Çankırı Koru Sevindir Derneği Başkanı Dudu Sevindim ve dernek üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Ilgaz Hacı Mustafa Akbak Huzur Evi'ni ziyaret etti. Büyüklerin yanında olduklarını göstermek ve günü anlamlı kılmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, pasta kesimi yapılarak çam sakızı çoban armağanı hediyeler dağıtıldı.

Başkan Sevindim, yönetim üyeleri Dilek Ayan ve Uğur Bükücü ile birlikte dernek gönüllüleri, büyüklerle sohbet ederek onların günlerini renklendirdi. Sevindim, "Gözyaşı döktüğümüzde, neşeli olduğumuzda ya da korktuğumuzda, yanımızda her zaman annelerimiz vardı. Onların kalpleri, evrenin sınırlarını aşan bir sevgiyle doludur. Annelerimizin değerini bilmeli ve onlara şefkat göstermeliyiz. Bu ziyaretlerin önemi sadece özel günlerde değil, her zaman büyük" dedi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Salih Tunç, Kanser Tedavisine Yenik Düştü Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Salih Tunç, Kanser Tedavisine Yenik Düştü

Anneler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Annelerin sevgisi ve fedakarlığına vurgu yapılarak, tüm annelerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyen Sevindim ve dernek üyeleri, bundan sonra da benzer etkinliklerle büyüklerin yanında olacaklarını belirtti.

3504C602 2711 4596 9F50 Dd2Adc9Bced4

Kaynak: Recep Arslan