Çankırı'nın Korgun ilçesi yakınlarındaki Dikenli köyü mevkiinde, kömür yüklü bir tırın devrilmesi sonucu Çankırı - Kastamonu karayolunda ulaşım geçici olarak durdu. Kaza, Emin Y. (30) yönetimindeki 42 GN 720 plakalı tırın, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine gerçekleşti. Devrilen tır, yolun Çankırı istikametini tamamen kapatarak trafiğin aksamasına neden oldu.

Kazayı fark eden çevredeki sürücüler durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen polis, jandarma ve sağlık ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik önlemleri aldı. Trafik, jandarma ekiplerinin kontrolünde tek şeritten sağlanırken, tırın ve yola dökülen kömürlerin kaldırılması için çekici çağrıldı. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda karayolu tekrar trafiğe açıldı. Kazada, sürücü Emin Y. şans eseri herhangi bir yara almadan kurtuldu.

Bu olay, Çankırı - Kastamonu karayolunda kısa süreli bir aksaklığa neden olduysa da yetkililerin hızlı müdahalesi ile yol kısa sürede tekrar kullanıma açıldı.

HABER: Burak Kaya

Çankırı Kastamonu Yolunda Kömür Yüklü Tır Devrildi! Trafik Felç Oldu33

Çankırı Kastamonu Yolunda Kömür Yüklü Tır Devrildi! Trafik Felç Oldu22

Çankırı Kastamonu Yolunda Kömür Yüklü Tır Devrildi! Trafik Felç Oldu1

Çankırı’da Eylül Ayında 527 Yeni Araç Trafiğe Kayıt Oldu Çankırı’da Eylül Ayında 527 Yeni Araç Trafiğe Kayıt Oldu

Çankırı Kastamonu Yolunda Kömür Yüklü Tır Devrildi! Trafik Felç Oldu

Çankırı Kastamonu Yolunda Kömür Yüklü Tır Devrildi! Trafik Felç Oldu43

Kaynak: İhlas Haber Ajansı