Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dr. Sarıkaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in yıl dönümünde, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirtti.

Sarıkaya, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının önderliğinde kazandıkları Büyük Zaferin 102. yılında, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biridir. Bu vesileyle, sağlık alanında özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımızın Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, milletimizin sağlık ve esenlikler dilerim." ifadelerini kullandı.

Dr. Hüseyin Sarıkaya, Zafer Bayramı’nın, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Mesajında, sağlık çalışanlarının bu anlamlı günde kutlanmasının, onların milletimiz için ne kadar değerli olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kaynak: Berkay Tozlu