ÖZELHABER/ Çankırı İl Özel İdaresi, 2025-2029 yıllarını kapsayan stratejik plan çalışmalarına yönelik bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Çankırı’daki değerli kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantının ana gündemi, İl Özel İdaresi'nin 5 yıllık stratejik planı hakkında değerlendirmeler yapmak ve geleceğe yönelik hedefleri belirlemekti.

Toplantıda, stratejik planın ana başlıkları, bölgeye katkıları ve yapılması gereken çalışmalar detaylı olarak ele alındı. Katılımcılar, stratejik planın Çankırı'nın kalkınmasına nasıl katkı sağlayacağı konusunda görüşlerini paylaştı. Plan, il genelinde sosyal, ekonomik ve çevresel kalkınmayı hedefleyen projeleri içeriyor.

Çankırı’da 18-19 Eylül'de Vefat Edenler Çankırı’da 18-19 Eylül'de Vefat Edenler

İl Özel İdaresi yetkilileri, toplantının verimli geçtiğini ve katılımcıların geri bildirimlerinin planın son şeklini almasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Stratejik plan, Çankırı'nın geleceği için önemli bir yol haritası oluşturmayı hedefliyor ve il genelindeki kalkınma hedeflerine ulaşmak için bir kılavuz görevi görecek.

Kaynak: Berkay Tozlu