Çankırı İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Yılmaz Delen, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Niğde İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Bu kararın ardından Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü görevini Aytekin Canıtez’e devretti. Devir teslim töreni Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Uğurlama mangası tarafından karşılanan Yılmaz Delen, görevini başarıyla yürütmüş olmanın verdiği gururla Çankırı’dan ayrıldı. Törende, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personeli hazır bulundu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden Çevreye Duyarlı Adım: "Sıfır Atık Belgesi"ne Layık Görüldü Çankırı Karatekin Üniversitesi'nden Çevreye Duyarlı Adım: "Sıfır Atık Belgesi"ne Layık Görüldü

Yılmaz Delen, törende yaptığı konuşmada, Çankırı’da görev yaptığı süre boyunca azim ve kararlılıkla çalıştıklarını belirtti ve emniyet personeline bu süreçteki özverili çalışmaları için teşekkür etti. Delen, yeni görev yeri olan Niğde’de de aynı kararlılıkla hizmet edeceğini ifade etti. Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’ne veda eden Yılmaz Delen, Aytekin Canıtez’e başarılar dileyerek ilimizden ayrıldı.

Kaynak: Berkay Tozlu