ÖZEL HABER / Çankırı'da geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yayın hayatına başlayan ve son dönemde çalışmalarına hız veren cankirihaber.net İnternet Haber Sitesi ekibi Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik'i makamında ziyaret etti.

www.cankirihaber.net Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat, Yazı İşleri Müdürü Recep Arslan ve İnternet Editörü Furkan Ercan, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yülsek Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu.

www.cankirihaber.net Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat, Genel Sekreter Yüksel Çelik'e basın - medya sektöründeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Polat "Çankırı Haber olarak 2 muhabirimiz, internet editörümüz, yazı işleri müdürümüz, SEO Uzmanımız ve şahsım ile birlikte 6 kişilik bir ekiple sahadayız, hem vatandaşımızın sesini duyurmak, hem de şehrimizin tanıtımını yapmak için gece gündüz demeden 24 saat esasına göre çalışmaya başladık. Çankırı'mıza dijital mecralarda yeni bir alan açacağız inşallah" ifadelerinde bulundu.

Gazetecilerin sorusu üzerine Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı Valiliği tarafından yeniden düzenlenerek vatandaşların ziyaretine açılan Çankırı Şehitliği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çelik konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Çankırı olarak nüfusumuza oranla Türkiye'nin en çok şehit veren illerinden birisiyiz. Hem Yarenler hem de Şehitler Diyarı'yız. Vatan için gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimizin hatıralarını Çankırı'da yaşatmak ve onları unutturmamak için şehitliğimizi Çankırı'mıza yakışır bir hale getirdik. Başta Sayın Valimiz M. Fırat Taşolar olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kabri Türkiye'nin neresinde olursa olsun, Çankırı nüfusumuza kayıtlı tüm şehitlerimize Çankırı Şehitliğimizde yer verdik. Çankırılı hemşehrilerimizi, Çankırı'ya gelen konuklarımızı ve şehitlerimizin ailelerini Şehitliğimize davet ediyoruz. Ben de şehit kardeşiyim. Şehitlerimizi dualarımızla yad edecek, gelecek kuşaklara, gençlerimize de kahraman şehitlerimizin bu vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için nasıl büyük bir fedakarlıkta bulunduklarını anlatmaya devam edeceğiz inşallah"

Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi" Milli Savunma Bakanlığı: "Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi"

Aynı zamanda Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni de olan Bayram Polat, "Çankırı'mız için yaptığınız hizmetler ve kazandırdığınız eserler için hem Sayın Valimiz M. Fırat Taşolar'a, hem sizlere, hem de bütün kamu çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Türkiye İnternet Gazeteciliği (TİGAD) Derneği'mizden yaklaşık 40 kişilik gazeteci arkadaşımızla önceki görev yaptığınız Aksaray ilini de ziyaretimizde oraya yaptığınız çalışmaları da bizzat yerinde görmüş ve böylesi başarılı hizmetlerin içerisinde bir Çankırılı hemşehrimiz olarak sizlerin olmasından gurur duymuştuk. İnşallah Çankırı'mıza da çok güzel hizmetlerde bulunacaksınız, buna inanıyoruz" ifadelerinde bulundu. 

Muhabir: Recep Arslan