Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan Galatasaray mağlubiyetine yanıt Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan Galatasaray mağlubiyetine yanıt

ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, 21 Eylül 2024 tarihinde oynadığı hazırlık maçında Yahşihanspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Sezon öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Çankırı FK, bu galibiyetle hem takım ruhunu hem de sahadaki mücadele gücünü bir kez daha kanıtladı. Teknik ekibin yönlendirmeleri doğrultusunda sahada sergilenen etkili futbol, takımın hem defansif hem de ofansif anlamda sezona hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Yahşihanspor maçı sonrasında Çankırı Futbol Kulübü, kamp için Bolu’ya hareket etti.
Çankırı FK, tarafından yapılan açıklamada, “Çankırı Futbol Kulübü Çankırı Futbol Kulübü, 21 Eylül 2024 tarihinde oynanan hazırlık maçında Yahşihanspor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup etmiştir. Takımımız, sezon öncesi yaptığı hazırlıklar ve çalışmaların karşılığını sahada alarak, takım ruhu ve mücadele gücünü bir kez daha kanıtlamıştır.

Teknik ekibimizin yönlendirmeleri doğrultusunda sahada sergilenen etkili futbol, hem defansif hem de ofansif anlamda takımımızın hazır olduğunu göstermiştir. Yeni transferlerimizin uyum süreci ve mevcut oyuncularımızın performansıyla birlikte takımımız, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Takımımız, Bolu kampında önümüzdeki resmi maçlar için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam edecektir. Taraftarlarımıza bu süreçte verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, sezon boyunca onlara başarılı ve gurur duyacakları bir Çankırı FK izletme sözümüzü yineleriz.” İfadelerine yer verildi.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya