2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 5. Grup'ta Çankırı'yı temsil edecek olan Çankırı Futbol Kulübü, yeni sezona dualar ve kurban kesimiyle başladı. Sezon açılışı, futbolcuların tam kadro katılımıyla gerçekleşti. Teknik Direktör Çetin Demir ile yöneticiler Hakan Dereli ve Ceyhun Elmakuşu da bu önemli günde takımın yanında yer aldı.

Açılış töreninde Bilal hocanın yaptığı duaların ardından kurban kesildi ve futbolcular, geleneksel olarak kurbanın kanını alınlarına sürdüler. Bu ritüel sonrasında, takım sezonun ilk maçı olan Gençlik Mimar Sinan Spor karşılaşması için hazırlıklara başladı. Pazar günü Çorum’da oynanacak bu maç, Çankırı FK için büyük önem taşıyor.

Goalball Kadınlar 2. Lig Finalinde Zafer Eskişehir'in! Goalball Kadınlar 2. Lig Finalinde Zafer Eskişehir'in!

Teknik Direktör Çetin Demir, verdiği demeçte, sezon açılışında yapılan duaların ve kurban kesiminin takıma uğur getirmesini dilediğini belirtti. Demir, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve 3. Lig'e yükselmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Hakan Dereli ise,  “Allah’ın izniyle Bismillah dedik. Pazar günü 2 otobüs taraftarımızla Çorum’a sezonun ilk maçını oynamak ve almak için gidiyoruz. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızın öncesinde şehrimizle, taraftarlarımızla birlikte burada açılışımızı yapacağız. Hedef şampiyonluk.” ifadelerini kullandı. Çankırı FK, yeni sezona yüksek bir motivasyonla giriyor.

Kaynak: Haber Merkezi