ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü (Çankırı FK), 2024-2025 sezonunun üçüncü gününde ikinci antrenmanını Çankırı Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan antrenman, ısınma, dayanıklılık koşuları ve dar alanda yapılan çalışmalarla sürdü.

Antrenmana yoğun ilgi gösteren Çankırı FK taraftarları, Atatürk Stadyumu'na gelerek takıma ve teknik heyete destek verdiler. Teknik Direktör Çetin Demir yönetiminde, basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, sahada yapılan dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. Dayanıklılık koşuları ve koordinasyon hareketlerinin ardından, oyuncular iki grup halinde pas ve hücuma dayalı dar alan çalışmalarıyla idmanı tamamladılar.

Çankırı FK, yeni sezon hazırlıklarına perşembe günü yapacağı atletik performans testleriyle devam edecek. Sabah saatlerinde vücut kompozisyonu ve dikey sıçrama testi yapılacak, öğleden sonra ise 30-15 IFT dayanıklılık kapasitesinin ölçümü sağlanacak.

Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek Kadın cinayetlerine karşı güçlü mesaj: Turgutlu Belediyespor’dan önemli destek

2024-2025 sezonunda Çankırı'yı temsil edecek olan Çankırı FK, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) lider olma hedefiyle çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Kulüp, antrenman temposunu yüksek tutarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Taraftarlarının desteğiyle moral bulan takım, saha içinde gösterdiği performansla da umut veriyor.

Çankırı Futbol Kulübü'nün, sezon boyunca sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Teknik ekip ve oyuncular, takımın başarıya ulaşması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya kararlılar. Çankırı FK, taraftarlarının desteğiyle yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

HABER: Burak Kaya

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (8)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Dayanı

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (1)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (2)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (4)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (3)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (6)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (5)

Futbol Takımımız Sezonun 3. Günün Ikinci Antrenmanını Atatürk Stadyumunda Yaptığı Antrenman Ile Devam Etti.takımımız, 2024 25 Sezonun Hazırlıklarını Çankırı Atatürk Stadyumunda Akşam Saatlerinde Yaptığı Isınma, Da (7)

Kaynak: Burak Kaya