Ankara’nın Akyurt ilçesi Çankırı Bulvarı üzerinde bulunan Büğdüz Köprüsü altındaki kavşakta, EGO otobüsü ile bir servis aracının çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralıların olduğu öğrenilirken, olayın ardından bölgede ciddi trafik yoğunluğu yaşandı.
Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Kaza nedeniyle Çankırı Bulvarı üzerinde trafik akışı bir süre durma noktasına gelirken, polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu. Kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak.