Çankırı Belediyesi, 16-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali (TUZFEST'24) kapsamında, festival etkinlik alanlarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Üç gün sürecek festivalde, her akşam düzenlenecek konserlerin ardından vatandaşların Terminal çıkış durağından Hastane, TOKİ ve Uluyazı güzergahlarına ücretsiz olarak ulaşmaları sağlanacak. Ring seferleri, konserler sonrasında yoğunluk bitene kadar devam edecek.

Festival kapsamında, merkeze uzak alanlarda gerçekleştirilecek etkinliklere katılımı kolaylaştırmak amacıyla, Ziraat Bankası önünden başlayarak çeşitli noktalara düzenli otobüs seferleri yapılacak. TUZFEST'24'ün çıkış noktası olan kaya tuzunun merkezi Yer Altı Tuz Şehri'ne de, festival süresince her gün 09.00-16.00 saatleri arasında Ziraat Bankası önünden ücretsiz otobüsler kalkacak. Bu otobüs seferleri, festivalin önemli etkinliklerinden biri olan Yer Altı Tuz Şehri ziyaretini daha erişilebilir hale getirecek.

Ring Seferleri Yapılacak Etkinlikler ve Saatleri:

16-17-18 Ağustos: (Konser Sonrası) Terminal-Hastane, Terminal-TOKİ, Terminal-Uluyazı

16-17-18 Ağustos:  Yer Altı Tuz Şehri 09.00-16.00 saatleri arasında Ziraat Bankası Önünden

18 Ağustos Pazar Günü Etkinlikleri (Ring Seferleri Şeklindedir)

Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı

DRİFT : Saat 11.00 Tuzlubağları TOKİ  - Ziraat Bankası Önünden Kalkacaktır.

TRAP: Saat 13.00 RTE Parkı Üstü - Ziraat Bankası Önünden Kalkacaktır.

ATV MOTOCROSS: Saat 14.30 RTE Parkı Üstü - Ziraat Bankası Önünden Kalkacaktır.

OFF ROAD: Saat 15.30  RTE Parkı Üstü - Ziraat Bankası Önünden Kalkacaktır.

Çankırı Belediyesi’nin bu ulaşım hizmeti, festival boyunca etkinlik alanlarına kolay erişim imkanı sunarak, festivalin daha geniş bir kitleye ulaşmasını hedefliyor. Bu ücretsiz ulaşım imkanı, festivalin tüm Çankırılılar tarafından erişilebilir olmasını sağlarken, etkinliklerin daha yoğun katılımla gerçekleştirilmesine de katkı sunacak. Belediye, festivalin başarısı için tüm imkanlarını seferber ederek, vatandaşların TUZFEST'24'ü keyifli ve sorunsuz bir şekilde deneyimlemesini amaçlıyor.

Kaynak: Çankırı Belediyesi

Kaynak: Çankırı Belediyesi