Çankırı Belediye Spor Kulübü güreşçileri, Bolu’nun Gerede ilçesinde düzenlenen 73. Tarihî Esentepe Yağlı Güreşleri’nde büyük bir başarıya imza attı. Yüzlerce güreşçinin katıldığı turnuvada, Çankırı’yı temsil eden genç sporcular toplamda 7 madalya kazanarak geri döndü.

Çankırı Belediyesi’ni temsilen müsabakalara katılan güreşçiler, zorlu rakipleri karşısında gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Vural Aslan, Küçük Orta Büyük Boyda birinci olurken, Niyaz Efe Çağırkan ise Tevşik Büyük Boyda birinci olarak altın madalya kazandı. Recep Armağan Büyük Boyda ve Hidayet Memiş ise Deste Büyük Boyda ikinci olarak gümüş madalyayı Çankırı’ya getirdi. Üçüncülük kürsüsüne çıkan isimler ise Küçük Orta Küçük Boyda Mesut Karadeniz ve Hasan Güleşen, Deste Orta Boyda ise Rıdvan Efe Karadeniz oldu.

Başarılarını kutlamak için madalyalarıyla hatıra fotoğrafı çektiren güreşçiler, bu anları Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e iletti. Başkan Esen, Antrenör Seyfettin Karadeniz’i ve müsabakalarda başarı gösteren tüm güreşçileri tebrik ederek, Çankırı’yı gururlandırdıkları için kendilerine teşekkür etti.

Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek" Bülent Uygun: "Konyaspor Maçı Zorlu Geçecek"

Kaynak: Çankırı Belediyesi