Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Çankırı Belediyesi, gelecek olan turistlerin mağduriyet yaşamasını önlemek için Belediyeye ait tarihi, kültürel ve turistik alanların bayramda hangi günler açık olacağını duyurdu.

Yer Altı Tuz Şehri Bayramın İlk Günü Kapalı

Yapılan duyuruda; en çok ziyaretçi çeken Yer Altı Tuz Şehri bayramın birinci günü kapalı olurken, Çivitçioğlu Medresesi, Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi, Dr. Rıfkı Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi ve Çankırı Kültür Evi ise bayramın üçüncü gününden itibaren mesai saatlerinde açık olacağı bildirildi.

Belediye Sosyal Tesisler Bayramın İlk Üç Günü Kapalı Olacak

Çankırı Belediyesine ait Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi ile İstiklal Yolu Aile Çay Bahçesi, bayramın ilk üç günü kapalı, dördüncü günü ise akşam 17.00’den itibaren açık olacak. Yöresel Mutfak ve Kültür Evi ise bayram süresince kapalı olurken 20 Haziran’dan itibaren mesai saatlerinde açık olmaya devam edeceği duyuruldu.

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu

Kaynak: Çankırı Belediyesi

Kaynak: Haber Bülteni