Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin davetli Şahit oldu

ÖZEL HABER/ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankete göre, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, seçim sonrası çalışmalarıyla vatandaş memnuniyeti en yüksek il belediye başkanları arasında birinci sırada yer aldı. Başkan Esen, bu başarıyı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Başkan Esen, paylaşımında, "Ayıptır söylemesi ben de hemşehrilerimden çok memnunum" ifadelerini kullandı.

MEMNUNİYET DÜZEYİ EN YÜKSEK 5 İL BELEDİYE BAŞKANI

Ankette katılımcılara, yaşadıkları şehrin belediye başkanından ne kadar memnun oldukları soruldu. Alınan cevaplara göre, vatandaş memnuniyeti en yüksek olan ilk 5 il belediye başkanı şu şekilde sıralandı:

  1. İsmail Hakkı Esen (Çankırı) - %63,6
  2. Burcu Köksal (Afyonkarahisar) - %58,4
  3. Abdurrahman Tutdere (Adıyaman) - %57,5
  4. Rasim Arı (Nevşehir) - %56,7
  5. M. Kemal Yazıcıoğlu (Tokat) - %56,0
     
  6. Başkan Esen

Bu sonuçlar, Başkan Esen'in yönetim tarzının ve hizmetlerinin Çankırı halkı tarafından büyük takdir gördüğünü ortaya koydu. Başkan Esen, sosyal medya üzerinden hemşehrilerine teşekkürlerini ileterek, halktan gelen bu memnuniyetin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

ORC Araştırma Şirketi tarafından 15-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında, 51 il merkezinde 7620 katılımcı ile CATI yöntemiyle gerçekleştirilen bu araştırma, yerel yönetimlerin vatandaşlar tarafından nasıl değerlendirildiğini gösterdi..

Bu araştırma Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in hizmetlerinden ve yönetiminden Çankırılı vatandaşların ne denli memnun olduklarını ortaya koydu. Bu başarı, Çankırı Belediye Başkanlığı'nın etkin yönetim ve halkla olan güçlü bağlarını bir kez daha ortaya koydu.

Haber: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya