Deniz Akkaya ile sosyal medya üzerinden yaşanan tartışmaların ardından Canan Toprak merak konusu oldu. Bu yazıda Canan Toprak hakkındaki merak edilen tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Canan Toprak kimdir?

İstanbul doğumlu Canan Toprak, aslen Kastamonulu bir aileden gelmektedir. 1988 yılında dünyaya gelen Canan Toprak, 2009 yılında evlenmiş ancak 2014 yılında boşanmıştır. Bir kız çocuğu olan Toprak'ın boşandığı eşinin adı bilinmemektedir. Öte yandan Canan Toprak'ın şu anda bir sevgilisi olup olmadığı da bilinmemektedir. Canan Toprak, Instagram'da @bycanantoprakk kullanıcı adıyla 128 bin takipçi kitlesine sahiptir.

Canan Toprak Kim

Canan Toprak nereli?

İstanbul'da dünyaya gelen Canan Toprak'ın aslen Kastamonulu olduğu bilinmektedir.

Canan Toprak kaç yaşında?

Canan Toprak Collection markasının sahibi olan Canan Toprak, 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

Canan Toprak ne iş yapıyor?

Canan Toprak, Türkiye'de bir sosyal medya fenomeni olarak tanınmakta ve aynı zamanda Canan Toprak Collection markasıyla ülke genelinde 20 şubeye sahiptir. Londra, Dubai, Berlin, New York, Paris, Los Angeles gibi dünya genelinde de şubeleri bulunan Toprak'ın Instagram hesabında 128 bin takipçisi bulunmaktadır. Toprak ayrıca bir dönem birçok ünlü isme güzellik danışmanlığı da yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi