ÇAKÜFEST 2024 Bilim, Kültür, Sanat Şenliği’nin üçüncü gününde başta Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi olmak üzere ÇAKÜ Yönetimi, ÇAKÜlü akademisyenler, idari kadro ve öğrenciler tarafından “İlmiyeden Ecdadın Ayak İzlerine Vefa Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Emir Karatekin Anıtı’nda son bulan yürüyüşün ardından Çankırı Kalesi Emir Karatekin Türbesi önünde tatlı ikramında bulunuldu.

Bsbsfnfdndgm

Yürüyüşe katılan ÇAKÜ mensuplarına Emir Karatekin Anıtı önünde hitap eden Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi; “Bu toprakları bize vatan olarak emanet edenlere müteşekkiriz. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Tarihine sahip çıkan bir milletin evlatları olarak biz de bu emaneti en güzel yerlere taşıma adına çaba sarf ediyoruz.” dedi. Devamında yaptıkları güzel işlerle iz bırakmaya çalıştıklarını ifade eden Rektör Çiftçi, Emir Karatekin Anıtı önünde geleceğe yönelik anlamlı sözler söylemek istediklerini söyledi.

Akyurt Çankırılılar Derneği'ne Ziyaret: Özdemir, Teşekkür Mesajı Yayımladı Akyurt Çankırılılar Derneği'ne Ziyaret: Özdemir, Teşekkür Mesajı Yayımladı

Sözlerine; “Bu anıta Emir Karatekin Fetih Anıtı adını verdik çünkü zaferler sonuçken fetihler daima devam eder. Bu fetihlere başta gönüllerin fethi olmak üzere birçok güzel işi dâhil edebiliriz.” şeklinde devam eden Rektör Çiftçi, tüm ÇAKÜ personellerine aynı hissiyatı paylaşarak güzel işlere imza attıkları için teşekkür ederek nice güzel ve başarılı işleri birlikte başarma temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Bülteni