Bursa'da 19 yaşındaki bir genç, yanında tüfekle birlikte ölü bulundu. Polis, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Gencin ailesinin olay yerindeki feryadı ise yürekleri dağladı.

Olay, Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Caddesi'nde gerçekleşti. Çevredeki vatandaşlar, ses üzerine parka bakan bir kişinin yerde yattığını fark ederek ihbarda bulundu. Hızla olay yerine gelen polis ekibi, bir gencin yerde kanlar içinde yattığını ve yanında bir tüfek bulunduğunu gördü. Sağlık ekipleri geldiğinde ise genç hayatını kaybetmişti.

Kırıkkale'de 19 Mayıs "Halk Koşusu" yapıldı Kırıkkale'de 19 Mayıs "Halk Koşusu" yapıldı

Polis incelemesi sonucunda genç çocuğun Buğra Han D. (19) olduğu tespit edildi. Olay yerinde güvenlik tedbirleri alınarak kriminal inceleme başlatıldı. Acı haberi alan gençin anne ve babası, olay yerinde sinir krizi geçirerek feryat etti. Polis, aileyi sakinleştirmeye çalıştı ve gençin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Ayrıca, psikolojik sorunları olduğu bilinen Buğra Han D.'nin sabah işe gitmek üzere evden çıktığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

A W179183 07

Kaynak: İhlas Haber Ajansı