Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde hasta taşıyan bir ambulans, kırmızı ışıkta geçerek hafif ticari bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Barış Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

A.T. yönetimindeki 16 ALS 219 plakalı ambulans, hasta taşıdığı sırada kırmızı ışıkta geçiş yaptı. Bu sırada yeşil ışıkta geçtiğini iddia eden M.B. idaresindeki 16 L 1829 plakalı hafif ticari araç, ambulansla çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından yol, tek şeride düşürüldü ve trafiğin normale dönmesi için çalışmalar yapıldı.

Ambulans içinde bulunan yaralı, hemen başka bir ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, olay anının güvenlik kameralarına yansıması dikkat çekti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazaya karışan araçlar, olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

Kazanın ardından, araç sürücülerinin ifadeleri alındı. Ambulans sürücüsü A.T.'nin, acil bir durum nedeniyle kırmızı ışıkta geçtiğini söylediği öğrenildi. Polis, kazanın kesin nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da Karahan ve Karageçili Aşiretlerinin görkemli düğünü Şanlıurfa'da Karahan ve Karageçili Aşiretlerinin görkemli düğünü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı