Adana'da ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası’ Tamamlandı Adana'da ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası’ Tamamlandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 53 suç kaydı bulunan Oğuzhan U. isimli şüpheli, 3 ayrı binaya girerek yaklaşık 400 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve elektronik eşyayı çaldı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası bulamadıkları için çalışmalara farklı bir yöntemle devam etti.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin çaldığı makyaj malzemesi ve bir ayakkabıyı takip ederek kimliğini belirledi. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, Oğuzhan U. polis tarafından çaldığı ayakkabı sayesinde tespit edildi.

Savcılıktan alınan izinle şüphelinin evine düzenlenen operasyonda, çalınan makyaj malzemesi ve ziynet eşyaları bulundu. Suçunu itiraf eden Oğuzhan U., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yetkililer, hırsızlık olaylarına karşı farkındalık oluşturmak için vatandaşları güvenlik önlemlerini artırmaya davet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı