Bülten 18, Çankırı'nın köylerine dair hatıra ve hikayeleri kayıt altına almak amacıyla başlattığı "Benim Köyüm" projesi kapsamında düzenlenen gala gecesi ile projeyi tanıttı. Proje, Çankırı köylerinin kültürel mirasını yaşatmayı ve bu hatıraları süreli dizi şeklinde ekranlara taşımayı hedefliyor.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı’da 3. Etap Dönüşümü Başlıyor Sakarya Tarihi Uzunçarşı’da 3. Etap Dönüşümü Başlıyor

Gala programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Bülten 18'de yapılan çeşitli programların kısa bir gösterimi katılımcılara sunuldu. Projenin sponsorlarına plaketlerinin takdim edilmesinin ardından, "Benim Köyüm" projesinin tanıtım videosu izleyicilerin beğenisine sunuldu. Katılımcılar, tanıtım videosunu büyük bir ilgiyle izledi.

Gala gecesine, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Önceki Dönem AK Parti Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve çeşitli belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muharrem Ovacıklı ve KOSGEB İl Müdürü Cengiz Uğur gibi önemli isimler de programa katılım gösterdi.

Kaynak: Berkay Tozlu