Beyoğlu Belediyesi, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki çiftçilerden alınan 25 ton domatesi Beyoğlu'ndaki vatandaşlara ücretsiz olarak sundu. Ziyan olma riski taşıyan domatesler, sosyal yardımlaşma çerçevesinde Beyoğlu'na getirildi ve Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Çiftçilere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu yardım, hem gıda israfını önledi hem de vatandaşlara taze domates sunarak yüzlerini güldürdü.

Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu

Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz, bu uygulamanın köylü ve çiftçilere destek vermek, aynı zamanda Beyoğlu halkına katkıda bulunmak için yapıldığını belirtti. Yılmaz, “Bu domatesler, Sosyal Yardım Kartı sahiplerine ve destek verdiğimiz hanelere ulaştırılacak. Sosyal Market’te paketlenip muhafaza edilen domatesler, vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunulacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı