Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

Beyoğlu'nda yazın tadını çıkarmak isteyenler için nostaljik bir atmosfer sunacak açık hava film gösterimleri, 30 Temmuz'da başlıyor. Beyoğlu Belediyesi'nin yaz dönemi etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen ‘Beyoğlu Yazlık Sinema' projesiyle, ilçe sakinleri aileleriyle birlikte keyifli yaz akşamları geçirecekler.

Etkinlik kapsamında 16 farklı noktada düzenlenecek açık hava film gösterimlerinde, çocuklar ve yetişkinler için toplam 21 film seyirciyle buluşacak. Parklar, meydanlar, Semt Konakları ve okul bahçeleri gibi çeşitli lokasyonlarda gerçekleştirilecek film gösterimleriyle, Beyoğlu'nda yazın huzur dolu bir atmosfer oluşturulması hedefleniyor.

Tüm film gösterimleri saat 21.00'de başlayacak ve özellikle çocuklar için animasyon filmleri de programda yer alacak. Beyoğlu sakinleri için düzenlenecek bu etkinlikle, şehirdeki yaz akşamları keyifli bir sinema deneyimiyle renklenecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı