Berika Demir hem doktorluk hem modellik yapan genç bir kadın olarak oldukça bilinen bir isim. Gerek güzelliğiyle, gerek başarılarıyla gerekse de estetik operasyonlarıyla sık sık anılıyor. 

Berika Demir Kimdir?

Hem model hem fenomen hem de doktor olan genç kadının tam adı Şeyda Berika Demir’dir. 24 Şubat 1995’te İstanbul’da dünyaya gelen Demir, ilk ve orta öğretimini de İstanbulda tamamlamıştır. 

Whatsapp Image 2024 04 19 At 11.57.19 (1)

Nereli?

İstanbul doğumlu genç doktor aslen Samsunludur. Şuan 29 yaşında olan Demir, üniversite eğitimi de dahil olmak üzere İstanbul’da yaşamıştır. 

Kaç yaşında? 

Üniversite eğitimini İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Demir, şuan 29 yaşındadır. Genç doktor kadın hastalıkları ve doğum alanında kendini geliştirmiş ve uzmanlaşmıştır. 

Aziz Yıldırım Serveti 2024 (Güncel Gilgi) Aziz Yıldırım Serveti 2024 (Güncel Gilgi)

Kariyeri boyunca hem özel hem devlet hastanelerinde zaman zaman görev yapan genç doktorun fenomenlik kariyeri ise “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında ekranlarda görünmesiyle başlamıştır. 

Son derece makyajlı ve estetikli görüntüsüyle dikkat çeken Demir’in sosyal platformlarda 1 milyon 800 bin takipçisi bulunmaktadır. Sosyal platformlardaki kitlesini sağlık alanında bilgilendirmek için içerikler üreten genç doktorun modellik yaptığı da bilinmekte.

Muhabir: Şulenaz Durlanık