Türk dizi ve sinema oyuncusu Berfin Nilsu Aktaş, merak konusu oldu. Bu yazıda "Berfin Nilsu Aktaş annesi kim?", "Berfin Nilsu Aktaş kimdir?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Berfin Nilsu Aktaş annesi kim?

Nilsu Berfin Aktaş’ın annesi hakkında kamuya açık detaylı bilgi bulunmamaktadır. Nilsu Berfin Aktaş, kişisel hayatını ve ailesini genellikle özel tutmayı tercih etmektedir. Bu nedenle, annesiyle ilgili bilgiler medya veya diğer kaynaklarda yer almamaktadır. Fakat Aktaş, verdiği bir röportajda ailesiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştır. “Annem ve babam çalışmak için beni babaanneme bırakmak zorunda kalmışlar, onları uzun bir süre görmedim. Babaannem, dedem ve halamla büyüdüm. Küçüklüğümde beni oyunculuğa yönlendiren de halam oldu. Abla-kardeş gibiydik, ‘Sen çok iyi yerlere geleceksin’ derdi. Sonradan annemle babam geldi ve beni geri aldılar. Çok eğlenceli bir ailede büyüdüm diyebilirim. Her ikisiyle de arkadaş gibi büyüdüm, hatta birlikte büyüdük de diyebilirim. Annemle babamın aşkı çok güzel ve çok masum. Hep babam gibi biriyle tanışmak isterdim. Her şey yolunda giderken bir anda boşandılar. Sorunlarını bana da kardeşime de belli etmediler ama anlaşamamışlar demek ki. Bu durum beni üzdü ama boşandıkları zaman ben dizi çekimlerine başlamış ve işime odaklanmıştım; nedenini sorgulamadım. Bir erkek kardeşim var.  Kardeşim hayatta en çok sevdiğim kişi. Ailemin ve onun bana verdiği desteği çok önemsiyorum. Bu destek benim için çok değerli.”

Bu sözler Aktaşın annesi ve ailesiyle ilgili birtakım bilgiler vermektedir.

Berfin Nilsu Aktaş Kim

Berfin Nilsu Aktaş kimdir?

17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında yayımlanan Geleceğin Starı yarışması ile adım atan Aktaş, 2019-2021 yılları arasında Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrol oynamış ve büyük beğeni toplamıştır. 2021 yılında Star TV'de, Onur Tan’ın yönettiği Benim Hayatım adlı dizide başrol olarak yer almıştır. Son olarak, 2022-2023 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki başrolüyle dikkat çekmiştir. Bu başarılı performansları sayesinde, 4 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödül kazanmıştır.

Berfin Nilsu Aktaş

Ali Murat Kırık kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ali Murat Kırık kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Nilsu Berfin Aktaş, özel hayatında da dikkat çekmiştir. Ankara'da yaşayan iş insanı Serdar Sertçelik ile gizlice evlenmiş, ancak çift 14 Temmuz 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır. Eşinin cezaevinde bulunduğu ve ardından yurt dışına kaçtığı iddiaları gündeme gelmiştir. Ayrıca, Türk rapçi Blok3 olarak tanınan Hakan Aydın ile bir süre ilişki yaşamış, ancak Aktaş'ın Korkma Ben Yanındayım dizisindeki bir sahnesi nedeniyle çiftin yolları ayrılmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi