“Akranlarıma Okulumu Tanıtıyorum Etkinlikleri” çerçevesinde öğrenciler okullarını tanıttı

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından tüm meslek liselerinde uygulanmakta olan “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında Çankırı Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ortaokul öğrencilerine okullarını tanıttı.

Emniyet Müdürlüğü Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Çankırı'da Gerçekleşti Emniyet Müdürlüğü Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Çankırı'da Gerçekleşti

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından Tüm Meslek Liselerinde Uygulanmakta Olan “Ben Her Yerde Varım” Projesi Kapsamında İlimiz Şehit Korhan Kuruçay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğ (2)
“Akranlarıma Okulumu Tanıtıyorum Etkinlikleri” çerçevesinde Çankırı Muazzez Ser-Ved Amaratoğlu Ortaokulu 7 ve 8. sınıf öğrencilerine okullarında bulunan bölümleri ve dalları tanıtan lise öğrencileri, okutulan dersler hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdiler. Mezuniyet sonrası çalışma alanları hakkında da ortaokul öğrencilerine bilgilendirme yapan tanıtım ekibi, öğrencilerin sorularını da yanıtladılar.

Kaynak: İl Milli Eğitim Müdürlüğü