Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, göreve geldiği günden itibaren ilçeyi baştan sona yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. “Koçarlı’yı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz” diyen Başkan Arıcı, vatandaşların taleplerini dinlemek ve ilçenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla sahada mesai harcıyor.

Başkan Arıcı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteğiyle Koçarlı’da altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda yenilikler gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Masa başında değil, sahada olmayı tercih ediyorum” diyerek mahalle mahalle dolaşan Arıcı, vatandaşlarla birebir görüşerek talepleri değerlendiriyor ve projeleri bu doğrultuda şekillendiriyor. Bu sayede projelerin hayata geçirilme süreci hızlanıyor.

İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak! İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak!

Koçarlı’da özellikle altyapı ve çevre düzenlemesi konularında önemli adımlar atılırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle park alanları, yol düzenlemeleri ve sosyal alanlar yenileniyor. Ragıp As Parkı gibi önemli sosyal alanlarda yenileme çalışmaları başlatan Başkan Arıcı, aile çay bahçeleri ve çocuk oyun alanlarıyla ilçenin sosyal yaşamına katkı sunuyor.

Başkan Arıcı, aynı zamanda Koçarlı’nın tarım potansiyelini artırmak için de adımlar atıyor. Çiftçilerle sık sık bir araya gelen Arıcı, tarımsal üretimi destekleyen projelere ağırlık verdiklerini belirtiyor.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Başkan Özgür Arıcı, “Koçarlı’yı daha modern ve güçlü bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde projelerimizi hızla hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı