ÖZEL HABER/Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Dernekler Konfederasyon Başkanı Kapdan Mustafa Can ve Lok-Art Lokumculuk Sahibi Ramazan Canbaz’ı ziyaret ederek, TUZFEST2024 etkinliğine davet etti. Ziyaretlerinde samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Esen, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Esen, “Kıymetli iş insanı Kapdan Mustafa Can ve Ramazan Canbaz’ı ziyaret ederek onları Tuzfest’e davet ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, destekleri için hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Tuzfest 2024’ün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, etkinliğin geniş bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Başkan Esen'in ziyaretleri, bu önemli etkinliğin daha geniş bir kitleye ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla yapıldı.

HABER: Burak Kaya

Başkan Esen'den Tuzfest 2024 İçin Sürpriz Davetler!-1

Çankırı-Kastamonu Karayolunda Kaza: 17 Yaşındaki Yusuf Ziya Hayatını Kaybetti Çankırı-Kastamonu Karayolunda Kaza: 17 Yaşındaki Yusuf Ziya Hayatını Kaybetti

Başkan Esen'den Tuzfest 2024 İçin Sürpriz Davetler!1

Kaynak: Burak Kaya