Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Pençe-Kilit Operasyonu’nda kahramanca mücadele eden ve Suriye’de mayın patlaması sonucu yaralanarak görme yetisini kaybeden Gazi Cemal Tüter’i evinde ziyaret etti. Vatan ve millet için yapılan fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurgulayan Başkan Esen, Tüter’e minnettarlığını belirtti.

40 Milyonluk Uluyazı Alternatif Yolu Projesi Kasım’da Tamamlanıyor 40 Milyonluk Uluyazı Alternatif Yolu Projesi Kasım’da Tamamlanıyor

Ziyaret sırasında Başkan Esen, Gazi Tüter’in sağlığı hakkında bilgi alarak, ona moral verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Cemal Tüter, hatırlanmış olmanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti ve Başkan Esen’e teşekkür etti.

Başkan Esen, bu anlamlı ziyareti, Türk milletinin gazilerine olan vefa borcunun bir simgesi olarak nitelendirirken, Gazi Tüter’e Türk bayrağı motifli filografi hediye etti. Esen, "Bu hediye, milletimizin size olan minnettarlığının bir ifadesidir. Vatan uğruna gösterdiğiniz cesaret ve fedakârlık her zaman takdirle anılacaktır," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi