Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Çankırı Belediyesi Sosyal Tesisi'nde düzenlenen özel programda, merkez mahalle muhtarlarının bu anlamlı günü kutlanırken, aynı zamanda şehrin mahalleleriyle ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan Esen, programda yaptığı konuşmada muhtarların yerel yönetimlerdeki kilit rolüne vurgu yaptı.

Esen, muhtarların halk ile belediye arasında bir köprü görevi gördüğünü belirterek, "Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın bizden taleplerini ve isteklerini doğrudan öğrenmemizde çok önemli bir rol oynuyor. Yerel yönetim olarak, hizmetlerimizi geliştirirken muhtarlarımızla sürekli iletişimde olmak zorundayız. Şehrimizin kalkınmasında, halkımıza daha iyi hizmet verme noktasında muhtarlarımız bizim kilit taşlarımızdır. Bu bakımdan ‘ortak akıl ve ortak karar’ çerçevesinde muhtarlarımızla koordineli çalışmamız büyük önem taşıyor,” dedi.

Program sırasında Başkan Esen, mahalle muhtarları ile sohbet ederek, mahallelerin güncel sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Muhtarlar, belediyeden beklentilerini dile getirirken, Başkan Esen de mahallelere yönelik yapılan ve planlanan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yerel yönetim ve muhtarlar arasında daha güçlü bir iş birliği kurulması gerektiğinin altını çizen Esen, "Muhtarlarımızın geri bildirimleri bizim için her zaman kıymetlidir. Şehrimizin gelişimi için onların sesine kulak vermeye devam edeceğiz," dedi.

FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen Öldü FETÖ Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen Öldü

Etkinlik sonunda Başkan Esen, katılımcı muhtarlara günün anısına özel hediyeler takdim etti. Program, samimi bir atmosferde geçerken, muhtarlar ile yerel yönetim arasındaki güçlü bağın pekiştiği bir platform haline geldi. Çankırı Belediyesi ve mahalle muhtarları arasındaki bu iş birliği, şehir genelindeki hizmetlerin daha etkili bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi