Çankırı Belediyesi, üniversiteye ilk kez adım atan Çankırılı gençler için bu yıl 4. kez anlamlı bir tören düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, üniversite sınavını başarıyla geçen öğrenciler Başkan İsmail Hakkı Esen ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün katılımıyla tebrik edildi.

Çankırı Belediye Başkanı Esen, gençlerle birebir ilgilendiği törende yaptığı konuşmada, üniversiteli olmanın bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Bu memleketin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Vatanınıza, bayrağınıza olan sevgi ve bağlılığınızı asla unutmayın. Üniversite yıllarınızı iyi değerlendirip donanımlı bir şekilde geri dönün" diyerek gençlere moral verdi. Başkan Esen, öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dilerken, onları bu başarıya ulaştıran ailelerine, öğretmenlerine ve idarecilere de teşekkür etti.

Çankırı’da TÜBİTAK 4007 İlimde Bilim Şenliği-2 Başlıyor! Çankırı’da TÜBİTAK 4007 İlimde Bilim Şenliği-2 Başlıyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ise, Çankırı’nın gençlerine yönelik böylesine anlamlı bir program organize eden Belediye Başkanı Esen ve ekibine teşekkür ederek, "Gençlerimizin akademik hayatlarında başarılı olacaklarına inancımız tam. Başkanımızın da desteğiyle gençlerimizin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.

Tören kapsamında yapılan konuşmaların ardından, öğrenciler sahneye davet edilerek, Başkan Esen tarafından hediyeleri takdim edildi. Öğrencilere hem akademik hayatlarına hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak anlamlı hediyeler sunulurken, etkinlik bir konferansla devam etti.

Program, Başkan Esen ve ekibinin öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Kaynak: Çankırı Belediyesi

Kaynak: Haber Bülteni