Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, "Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için önemli adımlar attık" dedi. Tarsus Belediyesi'nin 'Hizmette 100 Gün' değerlendirme toplantısında yapılan hizmetlerden ve projelerden bahseden Boltaç, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Tarsus'un kültürü, doğası ve üretkenliğiyle parlayan bir şehir olduğunu vurgulayan Boltaç, göreve geldikleri günden itibaren şeffaf, katılımcı ve halk odaklı bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını belirtti.

Tarsus'un tarihine, kültürüne ve insanına yakışır belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını ifade etti. Tarsus'un gelişimini engelleyecek hiçbir girişime izin vermeyeceklerini vurgulayan Boltaç, şehrin geleceği için kararlılıkla mücadele ettiklerini söyledi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’da bir dizi program gerçekleştirdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’da bir dizi program gerçekleştirdi

Başkan Boltaç, 'Hizmette 100 Gün' sürecini değerlendirdi'254

Başkan Boltaç, şeffaflık ve hesap verebilirliğin önemine değinerek, halklarına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ve Tarsus'un gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Dezavantajlı mahallelerdeki ekonomik destek projeleri hakkında da bilgi veren Boltaç, Tarsus'un gastronomi potansiyelini geliştirmeyi planladıklarını ve sanata olan desteğin devam edeceğini vurguladı.

Son olarak, Halk Et Market projesinin yeniden hayata geçirileceğini ve tiyatro hizmetlerinin 20 kişilik bir ekip tarafından sürdürüleceğini açıklayan Boltaç, şehrin kültürel ve ekonomik yaşamına katkı sağlamak için çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı