ÖZEL HABER/Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Orta İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bulunan eksikliği gidermek amacıyla hayırsever Ortalı iş adamlarının desteği ile yeni bir bilgisayar satın alınmasını sağladı. Bilgisayar hastane çalışanlarına teslim edildi. Daha sonra Orta İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Başkan Bezci yaptığı açıklamada, “Bugün Orta İlçemizde bulunan hasta ve tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Daha önce Orta ilçemizin Devlet Hastanesini ziyarete gittiğimizde Hastanemizin Acil Servisindeki sağlık çalışanlarımızın bir eksikleri olup olmadığını sorduk. Acil Servis çalışanı personel arkadaşlarımız arızalı bir bilgisayar olduğu söylediler. Bizde hayırsever iş adam arkadaşlarımızla bağlantıya geçerek eksiği Belediye bütçesinin dışında tutarak giderdik. Belediye bütçesinden kullanmadan hayırseverler aracılığıyla satın alım işlemini gerçekleştirerek hastanemizin eksiğini giderdik.” dedi.

Orta Devlet Hastanesi

Orta Devlet Hastanesi12

Orta Devlet Hastanesi35

Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı

85

Kaynak: Burak Kaya