Adıyaman Belediyesi’nin yeni hizmeti olan gezici ikram aracı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Eğriçay Parkı’nda düzenlenen programla faaliyete girdi. Mobil ikram aracının ilk hizmetini bizzat gerçekleştiren Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, çocuklarla birlikte çay ve çeşitli ikramlar dağıtarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tutdere, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gezici ikram aracının Adıyaman’ın her köşesinde hizmet vereceğini belirtti. “Adıyaman Belediyemizin ikram aracı hizmete başladı. Eğriçay Parkı’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarımızla beraberiz. Belediyemizin bu hizmet aracı artık Adıyaman'ın her yerinde halkımıza, çocuklarımıza hizmet edecek. Adıyaman’ımıza hayırlı olsun, şehrimize hayırlı olsun, çocuklarımıza hayırlı olsun. Bu tür hizmetlerle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

8 Yaşındaki Narin Güran’ın Ölüm Nedeni Belli Oldu 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Ölüm Nedeni Belli Oldu

Adıyaman Belediyesi’nin mobil ikram aracı, şehrin farklı bölgelerinde çay ve çeşitli ikramlarda bulunarak vatandaşlara hizmet sunmaya devam edecek. İlk hizmetin büyük bir memnuniyetle karşılandığı etkinlikte, Başkan Tutdere de çocuklarla keyifli vakit geçirdi. Mobil ikram aracı, vatandaşların bulunduğu yere giderek hizmet sunmasıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı