Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşanan üzücü bir olay, bölge halkını derinden etkiledi. Olay, Bandırma 100. Yıl Mahallesi 1514 Sokak’ta meydana geldi. 12 yıldır dini nikah ile birlikte yaşadığı eşi Fatma Aydovan ile tartışan İbrahim A., silah kullanarak eşi Fatma Aydovan’ı öldürdü. İbrahim A., tartışma sırasında ilk eşinden olan oğlu C.A.’yı da yaraladı. Fatma Aydovan olay yerinde yaşamını yitirirken, C.A. ağır yaralı olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. C.A.’nın tedavisi hastanede sürüyor.

Olayın ardından, İbrahim A., cinayetin ardından kendi yaşamına son vermek için kendini vurarak intihar etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık, olayın yaşandığı alanda detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. İbrahim A.’nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Antalya'da Motosiklet Kazası: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Antalya'da Motosiklet Kazası: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı mahallede, çevredeki vatandaşlar büyük bir şok yaşarken, komşular olayın detayları hakkında bilgi almak için yetkililere başvurdu. Polis, olayın nedenini ve detaylarını araştırarak soruşturmayı derinleştirecek. Bandırma halkı, yaşanan bu trajik olay karşısında derin üzüntü duyarken, olayın neden ve nasıl gerçekleştiğine dair yanıt arıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı