Balıkesir'in Edremit ilçesinde, ayrılma aşamasında olan bir çiftin barışma girişimi kanlı bitti. Kızılkeçili Mahallesi Fazıl Bey Caddesi'ndeki eve barışmak amacıyla gelen M.Ö., burada eşi Nezihe Nurçin Ö., kayınpederi Ali Rıza Kaya, kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya ile konuşmaya başladı. Ancak konuşma kısa sürede tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle birlikte M.Ö., yanında getirdiği bıçakla aile fertlerine saldırdı.

Saldırı sonucu baldızı Gülçin Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, kayınvalidesi Sevim Kaya kaldırıldığı Körfez Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan eşi Nezihe Nurçin Ö., aynı hastanede ameliyata alındı ve tedavi altına alındı. Kayınpederi Ali Rıza Kaya ise elinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. M.Ö., saldırıdan kısa süre sonra jandarma ekiplerince gözaltına alındı ve hakkında yasal işlemler başlatıldı. Edremit Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.

Balıkesir'de Aile İçinde Facia Kayınvalide Ve Baldızını Öldürdü, Eşini Ve Kayınpederini Yaraladı! (1)

Efeler'de Nar Ürünleri İçin Hasat Öncesi Numune Alım Çalışmaları Başladı Efeler'de Nar Ürünleri İçin Hasat Öncesi Numune Alım Çalışmaları Başladı

Balıkesir'de Aile İçinde Facia Kayınvalide Ve Baldızını Öldürdü, Eşini Ve Kayınpederini Yaraladı! (2)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı