İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'ın yaralanmasıyla ilgili olayda yer alan tüm şüphelilerin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş ve İstihbarat Şube ekiplerinin yürüttüğü koordineli çalışmalar sonucunda olayla bağlantılı beş kişinin ele geçirildiğini belirtti.

Bosna Hersek'te sel felaketi: 14 kişi hayatını kaybetti Bosna Hersek'te sel felaketi: 14 kişi hayatını kaybetti

Yakalanan şüpheliler arasında, silahı kullanan O.D., motosikleti kullanan O.M., otomobili kullanan E.Ü., onlarla birlikte hareket eden M.A. ve olaydan sonra kaçan İ.T. yer aldı. Bakan Yerlikaya, operasyonda ayrıca bir ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiğini açıkladı.

Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini ileten Yerlikaya, "Şehir eşkıyalığına soyunanları, masum insanların canına kast edenleri affetmeyeceğiz. Bunları tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı. Operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerine de teşekkür eden Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı